Wijncursussen

Wijncursussen

Meneer Wijn, Peter Paul Maassen, geeft al meer dan 20 jaar wijncursussen waarbij alle ervaring van die jaren gebruikt wordt in de cursussen.

Op een prettige manier wordt een gedegen basiskennis van wijn overgedragen, kennis waarmee 80% van de meest voorkomende wijnvragen al beantwoord kunnen worden. Niet alleen leuk voor thuis en in de eigen kennissenkring, maar ook praktisch goed bruikbaar in restaurants en wijnwinkels.

Wijncursus 2 avonden

  • Twee avonden van 19.30 – 22.30 uur
  • Met 2 x 6 wijnen en bijbehorende delicatessen
  • Hoe wordt wijn gemaakt, wat zijn bepalende factoren voor een goede wijn, welke technische aspecten spelen een rol bij het proeven en vanzelfsprekend veel praktische wijninformatie
  • Indien gewenst kan deze training worden afgesloten met een examen en certificaat
  • Prijs € 125,-

Wijncursus 4 avonden

  • Vier avonden van 19.30 uur – 22.30 uur
  • Met 4 x 6 wijnen en bijbehorende delicatessen
  • Naast alle praktische wijninformatie maken we tevens een uitgebreide route langs veel wijnlanden met hun belangrijkste wijnstreken en meest authentieke wijnen.
  • De laatste avond van deze cursus is bij Mandarin Palace waar de wijn/spijs combinaties verder worden uitgediept ( wijnen inclusief/eten exclusief )
  • Indien gewenst kan deze training worden afgesloten met een examen en certificaat
  • Prijs € 230,-